top of page
  • Фото автораYevgen Vember

У Києві в центральному залі ФАУ розпочався семінар Toshiro Suga Sensei

Тоширо Суга Сенсей є почесним членом, куратором та давнім другом Федерації Айкідо України. І хоча сьгодні останній робочій день тижня, не дивлячись на це, в головний зал ФАУ завітало чимало бажаючих прийняти участь у його семінарі, і навіть злива, яка накрила увечері Київ, не змогла завадити зустрітись зі справжнім майстром сучасного Айкідо!



Як завжди, Сенсей кожне своє тренування розпочинає з розминки, сьогоднішній день не став виключенням.



В перший день триденного семінару Тоширо Суга Сенсей, демонстрував всі техніки від удару Йокомен Учи. Перша тахніка, якою він вирішив розпочати семінар, була Иримі Наге, в ролі уке виступив Корозей Михайло Євгенович.






Другою продемонстрованою технікою від Сенсея була Коте Гаєші.


Степанюк Олександр Вікторович асестував Сенсею з технікою Шихо Наге.


Всі дуже наполегливо і завзято працювали над технікою Шихо Наге, особливу увагу Сенсей приділив роботі над помилками, яких виникло чимало порівняно з попередніми техніками.



Останьою в цей день Тоширо Суга Сенсей показав першу техніку з п'яти контролів - Иккьо, мабуть найлегшу та водночас складну техніку, якою вона є.


Наприкінці п'ятничного тренування всі намагалися відновити свої сили за допомогою дихальної вправи Кок'ю Хо.



По закінченню першого з трьох днів семінару під керівництвом Тоширо Суги Сенсея, участники сфотографувалися з ним на загальному фото.


Далі буде...

185 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page