top of page
  • Фото автораYevgen Vember

Семінар Toshiro Suga Sensei - Київ 27-29/09/2019

Оновлено: 10 вер. 2019 р.

Семінар відбудеться в Києві з 27 по 29 вересня 2019 року.


Нещодавно тільки завершився міжнародній літній семінар з Айкідо, під головуванням Сенсея в мальовничому французькому містечку Люк-Сюр-Мер, в якому брали участь представники багатьох європейських країн, в тому числі і представники Федерації Айкідо України. Але вже незабаром у центральному залі ФАУ відбудеться така довгоочікувана зустріч з давнім другом, вчителем та почесним членом ФАУ Тоширо Сугою Сенсеєм!



Всі бажаючи зможуть прийняти участь у три-денному семінарі, який як завжди розпочнеться вечірнім тренуванням в п'ятницю 27 вересня о 18 годині 30 хвилин, а завершиться у неділю о 12 годині, після чого відбудеться атестація.

Ласкаво просимо всіх бажаючих, без вікових обмежень прийняти участь у семінарі, а також відвідати тренування з Айкідо від ФАУ!



“ Не забувайте, що багато технік роботи зі зброєю і проти зброї в Айкідо - це не просто данина традиціям. Тіло, підготовлене протистояти людині, озброєній мечем, готове відбити будь-які атаки.”

https://www.facebook.com/ToshiroSugaSensei/



“ Айкідо - це техніка використання меча. А техніка беззбройного бою просто випливає з цієї роботи. Їх неможливо відокремити один від одного. Правильне розуміння використання меча є найістотнішим для створення міцної бази в айкідо.”

Біографія


Тоширо Суга народився 22 серпня 1950 року.  Має ступінь 7-й дан Айкідо Айкікай.

Народився у Токіо, його вчителем Айкідо був Нобуєсі Томура, також він приймав участь у семінарах, які проводили: Моріхей Уєсіба, Моріхіро Сайто, Кіссємару Уєсіба, Саотоме, Тохей Акіра, Арікава, Кобуяши Яцуо, Коічі Тохей.   Протягом багатьох років він тренував військові підрозділи Канади. Визнаний в усьому світі майстер з Айкідо та зброї, бере участь у міжнародних семінарах.

Сенсей почав вивчати Айкідо 16 лютого 1968, у віці 17 років.

Також він мав коротку кар'єру в кіно, частково завдяки своєму товаришу по студенству Майклу Уілсону, його найвідоміша роль - Чанг у фільмі про Джеймса Бонда «Moonraker» 1979 року.

Переїхав у Францію 11 серпня 1971 року, де і проживає по теперішній час у Парижі.


Семінар ТОШИРО СУГА Сенсей


Семінар Toshiro Suga Sensei відбудеться з 27 по 29 вересня 2019 року в Києві.

 


Розклад:

27 вересня (п'ятниця) з 18.30 до 20.00

28 вересня (субота) з 09.00 до 13.00

29 вересня (неділя) з 09.00 до 10.30 з 11.00 атестація.


Вартість семінару:

для членів ФАУ - 40 євро

для всіх інших - 45 євро


Місце проведення:

Головний зал ФАУ у місті Києві (Makoto Dojo)

Новопечерський провулок, 7 (ст. метро Палац Україна).

229 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page