top of page
  • Фото автораYevgen Vember

Семінар Robert Zimmermann Shihan - Київ 15-17/03/2019

Оновлено: 11 бер. 2019 р.

Семінар відбудеться в Києві з 15 по 17 березня 2019 року.


Роберт Зіммерман є Шеф-Інструктором Торонто Айкікай в Канаді. Він має ступінь Нанадан ("Nanadan", 7-й дан чорний пояс) і титул Шихан ("Shihan", Старший Інструктор) в Айкідо і ступінь Нідан ("Nidan", 2-й дан чорний пояс) в Іайдо. Роберт Зіммерманн навчався під керівництвом Міцунарі Канаі Шихана (8-й дан, Шихан Нової Англії до його смерті в 2004), і Йошімітсу Ямада Шихана, (8-й дан, Шихан Нью-Йорка), обидва були учнями О-Сенсея, Моріхея Уєсіби .


“Я надзвичайно вдячний і в неоплатному боргу перед усіма моїми вчителями, які навчали і наставляли мене протягом багатьох років. Усі вони дали мені багато цінних уроків. Дві з багатьох речей, яким Канаі Сенсей навчив мене, це бути терплячим і уважним до деталей. Незважаючи на мої численні недоліки, він завжди був дуже терплячий зі мною, показуючи мені приклад, і завжди відповідав на всі мої запитання, незалежно від того, наскільки вони були банальними. Я дійсно сумую за нашими бесідами.”

https://www.facebook.com/131621320194754/photos/?tab=album&album_id=1011962908827253



Біографія


Роберт Зіммерман Сенсей почав практикувати Айкідо в 1967. Навчався і викладав на семінарах і в тренувальних таборах в Канаді, Сполучених Штатах, Японії, Мексиці, Центральній і Південній Америці, Ізраїлі та Європі. Він є членом технічного комітету Федерації Айкідо Сполучених Штатів і в минулому членом ради директорів Федерації Айкідо Сполучених Штатів і Канади, а також Федерації Айкідо Онтаріо. Його першим наставником був Мануель Села з Фудзіяма Дозо в Уругваї. Після переїзду в Канаду в 1974 році його головним інструктором був Брюс Стайлс, засновник Торонто Айкікай і старший учень Міцунарі Канаі Шихана. Роберт сенсей став шеф-інструктором Торонто Айкікай в 1983 році, коли Брюс Стайлс переїхав в Кітченер.


“Канаі Сенсей також вчив мене ясності в тому, як бачити, розуміти, аналізувати, розібрати, об'єднати і пояснити технічні деталі для себе та інших, щоб розгледіти те, що не показали і, найголовніше, як шукати основоположні принципи, з яких формуються техніки. Він вчив мене, що процес навчання включає в себе послідовні зусилля в поєднанні з чітким розумінням і отриманням задоволення від практики, і що в кінцевому підсумку, настане день, коли можна буде втілити і проявити ці принципи в повсякденній практиці і, як наслідок, і в повсякденному житті. Я повторно вивчаю ці уроки на регулярній основі, оскільки я намагаюся застосувати ці поняття і передати ці знання своїм учням.”




Роберт Зіммерманн проводить тренування для айкідок всіх рівнів від новачків до майстрів, а також заняття зі зброєю і заняття по Іайдо. Працює професійним інженером в консалтинговій фірмі.


Семінар РОБЕРТА ЗІММЕРМАНА Шихана


Семінар Robert Zimmermann Shihan відбудеться з 15 по 17 березня 2019 року в Києві.



Розклад:

15 березня (п'ятниця) з 18.30 до 20.00

16 березня (субота) з 11.00 до 14.30 перерва, з17.00 до 19.00

17 березня (неділя) з 9.00 до 12.00


Вартість семінару:

загальний - 50 долл


Місце проведення:

Головний зал ФАУ у місті Києві (Makoto Dojo)

Новопечерський провулок, 7 (ст. метро Палац Україна).

99 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page