top of page
  • Фото автораYevgen Vember

Літнє міжнародне стажування по Айкідо з Тоширо Суга - Франція 21-27/07/2019

Оновлено: 25 лют. 2019 р.

Міжнародне стажування по Айкідо в місті Люк-Сюр-Мер, Нормандія, Франція, з 21 по 27 липня 2019 року.


Друзі, влітку 2019 року ФАУ запланувала поїздку в мальовниче місто Люк-Сюр-Мер, яке знаходиться на курортному узбережжі Франції, в регіоні Нижня Нормандія, департаменту Кальвадос. В цьому місті з 21 по 27 липня відбудеться семінар визнаного майстра з Айкідо, Тоширо Суга. Кожного року, приблизно в один і той самий час, на протязі цілого тижня вчитель Тоширо Суга проводить по чотири тренування в день. Ранкові практики зі зброї проходять на узбережжі в 150 метрах від дозо, яке розташоване в спортивному комплексі - Gymnase Jean Chabriac.


http://toshiro-stage.aikidorostock.de


https://www.facebook.com/pages/Gymnase-Jean-Chabriac/208681012871716



“ Не забувайте, що багато технік роботи зі зброєю і проти зброї в Айкідо - це не просто данина традиціям. Тіло, підготовлене протистояти людині, озброєній мечем, готове відбити будь-які атаки.”




Повний курс занять з майстром Тоширо Суга буде коштувати 150 евро, які необхідно буде сплатити у день реєстрації о 9 годині ранку 21 липня, за місцем проведення тренувань. Окремо необхідно буде сплатити:

  • переліт з Києва (Аеропорт Бориспіль (KBP)) до Парижу (Аеропорт Шарля-де-Голя (CDG)) - це приблизно 7500 грн. в обидва боки;

  • трансфер від Парижу до Люк-Сюр-Меру - орієнтовно 60 евро в один бік;

  • проживання в залежності від класу апартаментів, за 8 ночей - від 150 евро;

  • а також витрати на продукти та напої - орієнтовно 10 евро на день.





Літне міжнародне стажування по Айкідо з Тоширо Суга - Франція, літо з 21 по 27 липня 2019 року


Программа стажування по Айкідо в місті Люк-Сюр-Мер, Нормандія, Франція, літо 2019


У програмі:

7 днів інтенсивних тренувань, по 4 тренування на день з визнаним у всьому світі майстром Айкідо і зброї, Тоширо Суга 7 дан Айкідо Айкікай.


Кількість місць обмежена.


Якщо Ви плануєте взяти участь у події разом з ФАУ, заповніть форму зворотнього зв'язку, яка знаходиться в нижній частині розділу "ПРО НАС", ми обов'язково з Вами зв'яжемось.

112 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page